Loading...
ABOUT2019-02-02T09:43:39+00:00

Het maken van een presentatie hebben we allemaal wel eens moeten doen, maar een presentatie maken die binnenkomt, die bevat andere ingrediënten. Als presentatiespecialist/ regisseur/strateeg, you name it, ga ik met opdrachtgevers aan de slag om hun boodschap op een memorable manier over te brengen. Ik spreek dan ook over ‘Next Level presentaties’. Er zijn ook andere mogelijkheden die je hebt om jouw boodschap mee te kunnen communiceren. Benieuwd hoe? Dan moet je wel "out of the presentation box".

Bekijk mijn portfolio

Mandy Schild

ABOUT

Presentatiespecialist/regiseur/strateeg

MANDY SCHILD

Creatief ondernemer, visualizer, presentatie specialist/regiseur, Hotello, marketeer (MSc.) en Savvy. Met mijn bedrijf Present Savvy, presentation boutique studio (persoonlijk, uniek en bijzonder), voorzien wij van klein tot grote organisaties, scholen, ondernemers en (keynote) sprekers van effectieve en vooral bijzondere eigen presentaties, misschien moeten we het totaal belevingen noemen; The Next Level Presentation.

 “A woman on a mission” mijn  missie is om het bestaande paradigma over presentaties te doorbreken.

Het komt te vaak voor dat presentaties als spiekbriefje worden gebruikt.  Vaak dezelfde structuur; openingsslide met titel, datum en logo, introductie, agenda en bullets! Dat is natuurlijk niet zo vreemd. We krijgen het per slot van rekening al van jongs af aan aangeleerd op school. Een presentatie is voor je publiek. Het is voor iedereen mogelijk om een effectieve en mooie “Next Level presentatie” te maken. Dan moeten we wel breken met de vaste, ingesleten patronen!  Tijd en aandacht zijn kostbaar,  jij hebt de verantwoordelijkheid dit goed te doen! Om echte impact te creëren moet de presentatie een totaal beleving zijn. Interessante content en pakkende delivery in een verrassende vorm (design) is essentieel om aandacht vast te houden en herinneringen te creëren.

“you make things better by making better things”

Next level presentaties

Een presentatie die verre van ‘standaard’ genoemd kan worden

Marketingsupport

Betrokken meedenker voor hulp op ieder marketingvlak

Contentvisualisatie

Geef jouw ideeën/concepten een bijpassend, versterkend beeld!

BLOG

RECENTE BLOG & ARTIKELEN
MORE?

Let’s Work Together

Ontbreekt het je aan creativiteit, inspiratie, tijd of weet je gewoon even niet hoe je jouw presentatie moet aanpakken? Of Gewoon nieuwsgierig? Stuur mij gerust een berichtje!

Ik kijk er naar uit om samen te werken.

LET’S TALK

Taal (language):

Recent Posts

Ontbreekt het je aan creativiteit, inspiratie, tijd of weet je gewoon even niet hoe je jouw presentatie moet aanpakken? Of Gewoon nieuwsgierig? Stuur mij gerust een berichtje! Ik houd zelf niet zo van standaard formulieren.

Ik kijk er naar uit om samen te werken.

CONTACT DETAILS

+31 (0)70 221 0459

Mandy@presentsavvy.com

Westvliegweg 65E, 2495 AA, Den Haag